BonArt - Novinky z naší společnosti

Home > O společnosti > Novinky

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Koncert Michaela Hrůzy odložen

Perex: Michal Hrůza SYMPHONICA Tour odkládáme na rok 2022

Datum: 11.5.2021

Odkaz:

Poznámka:

Vážení a milí,

tento vzkaz se nám nepíše vůbec lehce a do poslední chvíle jsme doufali, že ho nebudeme muset psát vůbec. Jedná se o to, že námi avizovaný červnový projekt Michal Hrůza SYMPHONICA Tour musíme odložit na rok 2022. Okolnosti, které nás k tomuto kroku vedou jsou spojeny především se situací kolem pandemie COVID-19 a nejasnými vládními opatřeními s kterými se potýkáme. Do současné chvíle nám žádné ministerstvo, hygiena ani žádný jiný zodpovědný orgán nedokázali říct za jakých podmínek a jakými opatřeními bude možné koncerty zrealizovat. Vše jsou jen spekulace probíhající v médiích, na které se nemůžeme spolehnout.

Všechny tři koncerty jsme plánovali tak, aby pro diváky byly opravdu nevšedním zážitkem. Nevšední hudební zážitek měl být propojený s prohlídkou vnitřních prostor, příjemnou atmosférou se sklenkou vína, zážitkovým cateringem atd. Jen na pódiu se v jeden moment setká Kapela Hrůzy, orchestr a dětský sbor což čítá dohromady okolo stovky osob. Na celý projekt je zkrátka navázáno příliš mnoho lidí.

Strašně moc si vážíme podpory některých z vás. Opravdu jsme moc věřili a doufali, že se s vámi v červnu setkáme a budeme vám moct nabídnout nálož hudby. Jsme nedočkaví a smutní, ale jak se říká „kdo si počká, ten se dočká“. Budeme se držet tohoto hesla a doufat, že příští rok vám to všechno předvedeme v plné parádě.

Pro ty, co mají již zakoupené vstupenky pro rok 2021 – všechny vstupenky zůstávají v platnosti i pro rok 2022. Pokud byste již zakoupené vstupenky chtěli vracet, ať už z jakéhokoliv důvodu, máte možnost. Prostřednictvím předprodejní sítě Ticketlive. Vstupné vám bude vráceno v plné výši.

Nové termíny pro rok 2022:

9.6.2022 – Zahrada Trojského zámku v Praze

17.6.2022 – Zámek Kačina

24.6.2022 – Hrad Špilberk v Brně

Děkujeme za pochopení

Michal Hrůza a za pořadatele Bon Art Music a Agentura Petřinová

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz