BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Sanremo Junior CZ/SK 2018-2019

Perex: Mezinárodní dětský pěvecký festival pro sólisty ve věku 6–15 let

Datum: 20.2.2019

Odkaz: http://sanremojunior.cz/

Produkce: ANO

Reklama: ANO

Grafika (sazba): ANO

Poznámka:

Mezinárodní dětský pěvecký festival za doprovodu živého orchestru pro sólisty ve věku 6–15 let (pop, rock, jazz, folk, classical).

Jedna z nejprestižnějších mezinárodních dětských soutěží pro zpěváky a zpěvačky ve věku 6–15 let, kteří vystoupí s vybranou písní za doprovodu živého 39 členného orchestru a utkají se zpěváky z dalších zemí.

Sólisté zde budou mít šanci v jednotlivých kolech zabojovat o účast v národním finále, které se uskuteční za doprovodu Bon Art Pops Orchestra v divadle Hybernia dne 20.2.2019. Bon Art Pops Orchestra, který je složen výhradně z žen, již v minulosti na koncertech doprovázel takové hvězdy jako je Miro Žbirka, Chinaski, David Koller, Marek Ztracený, Michal Hrůza, Janek Ledecký, Dan McCafferty (Nazareth), Jaroslav Svěcený, Michaela Gemrotová, Radim Schwab a mnoho dalších.

Z ČR postoupí do národního finále 7 sólistů a ze SR 3 sólisté, kteří si projdou intenzivní přípravou k finálovému galavečeru a prokážou umění nejen skvělého zpěvu, ale i spolupráci s orchestrem, dirigentem a umění vystupovat na velkém pódiu.

Z národního finále pak bude odbornou porotou vybrán jeden finalista z České republiky a jeden ze Slovenské republiky.

Tito dva finalisté získají nadstavbový intenzivní kurz společnosti Bon Art Music, SE, kde projdou přípravou pro budoucí osobnosti umělecké scény. Ať už by to byl zpěvák nebo muzikálová hvězda. Zúčastní se zkoušek s živým orchestrem, nahrávání ve studiu, přípravy choreografie, lekce komunikace nejen s médii a následně prožijí týden v lázeňském městě Sanremo, kde se utkají s finalisty z ostatních zemí.

V celé soutěži je kladen důraz na profesionalitu.

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

369

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz