BonArt - Akce pořádané v roce 2013

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2013

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

David Koller - UNPLUGGED

Perex: David Koller - divadlo Hybernia

Datum: 19.3.2013

Odkaz: www.davidkoller.cz/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

David Koller už brzy vyrazí po českých a moravských divadlech. Zřejmě nejvýznamnější současný muzikant střední generace českého bigbítu představí fanouškům své písně ve speciálních akustických úpravách.

Turné volně naváže na unikátní koncertní projekt z jara loňského roku, kdy Koller odehrál vyprodané koncerty s komorním tělesem Agon Orchestra. Zatímco tehdy zněly skladby ve velkolepých aranžích dechů a smyčců, letošní akustické koncerty nechají vyniknout křehké kráse Kollerových melodií a textů. „Úžasný a nečekaný návrat k folku a k hudebním kořenům jsem vnímal kdysi s Nirvanou a jejím slavným unplugged koncertem. Už tehdy jsem měl touhu si to někdy také zkusit. Zatím jsme vždy hráli „elektricky“, sice třeba s orchestrem, ale úplně akusticky ještě nikdy. Teprve teď poprvé pojedeme koncerty bez rudých oček Maršálů,“ říká David Koller. Playlist vystoupení v českých a moravských divadlech bude těžit především z repertoáru Kollerbandu, hlavně z písní, které Kollerband natočil ve studiu jako session unplugged a které jsou fanouškům k dispozici ke stažení na webu clickmusic.cz. „Vedle věcí Kollerbandu zahrajeme ale také akustické verze písní z mých sólových alb i z repertoáru kapel, ve kterých jsem působil,“ dodává bývalý člen Lucie, Jasné páky, Žentouru nebo Pusy.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz