BonArt - Akce pořádané v roce 2013

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2013

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Honma Pilsen Golf Masters 2013

Perex: Nejvyšší evropská profesionální soutěž v podobě turnaje ze série Ladies European Tour

Datum: 5.8.2013

Odkaz: http://pilsengolfmasters.eu/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

O TURNAJI

Již potřetí se do České republiky vrací již nejvyšší evropská profesionální soutěž v podobě turnaje ze série Ladies European Tour. Dějiště turnaje se po dvou ročnících ve středních Čechách přesouvá do západočeské metropole Plzně v podobě Golf Parku Plzeň – Dýšina. S majiteli plzeňského hřiště došlo k dohodě o dlouhodobé spolupráci, která turnaji zajistí vynikající zázemí a umožní i nadále pokračovat v rozvoji turnaje po všech jeho stránkách, tedy nejen sportovní, ale i společenské, golfově-popularizační a dalších. Po Praze, tak uvidí nejlepší golfistky Evropy a světa i plzeňský region.

Turnaj si již nalezl své pevné místo v kalendáři Ladies European Tour a všechny hráčky si Českou republiku velmi oblíbili a rádi se sem vrací či čelní hráčky z Order of Merit této soutěže. Ročník 2012 přinesl strhující podívanou, která vyvrcholila těsným vítězstvím hvězdy z největších Melissy Reid z Anglie.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz