BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Mistři Renesance

Perex: Unikátní světová výstava poprvé v Praze

Datum: 30.5.2023

Odkaz: https://www.mistrirenesance.cz/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Unikátní výstava obsahuje repliky z 12-ti největších galerií světa.

Výstava „Velcí mistři renesance“ odděluje umělecká díla od tradiční muzejní rutiny a činí je hmatatelnými pro široké publikum. Návštěvníci se tak mohou bezmezně ponořit do působivého uměleckého světa velkých starých mistrů a vydat se na vizuální cestu objevování skutečných ikon renesance.

Forma prezentace těchto světoznámých děl, dělá umění snadno srozumitelným i pro laickou veřejnost a děti, a je skutečným potěšením pro každého. V neposlední řadě je skutečnost, že portréty vystavené na výstavě jsou známé po celém světě, díky tomu, že byly nesčetněkrát kopírovány či parodovány – včetně reklamy. Dostaly se tak do populární kultury nebo se staly běžným majetkem, jako je Da Vinciho „Vitruviánský muž“, či Michelangelova freska „Stvoření Adama“ (dotek Boha a Adama) které patří k nejznámějším vizuálním projevům evropské civilizace. Z obrazu se stal symbol (života, vztahu člověka k tomu, co ho přesahuje apod.), bývá často citován i parodován.

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

377

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz