BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Tribute to Miro Žbirka 70

Perex: #MEKYNAVEKY Rok 2022 bude ve znamení pocty hudbě Mira Žbirky

Datum: 21.10.2022

Odkaz: https://www.zbirka.cz/#koncerty

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Minulý rok nás sice zpěvák a skladatel Miro Žbirka opustil, ale jeho hudba a odkaz s námi zůstává dál. V roce 2022 budou jeho písně rezonovat ještě intenzivněji, protože by se v tomto roce dožil neuvěřitelné sedmdesátky.

Na podzim se v Praze, Bratislavě a Londýně chystá velká koncertní pocta jeho písním. Legendární skladby a velké hity na nich zahrají a zazpívají hvězdy současné české a slovenské hudební scény. Všichni umělci, kteří nezištně přijali pozvání na koncerty TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70, vzdají hold tvorbě výjimečného autora a zpěváka. Při tom také určitě zavzpomínají na své zážitky s československou hudební legendou. Jména účinkujících budou zveřejňována postupně vždy s označením #mekynaveky, které bude jednotícím motivem všech aktivit spojených s poctou Miro Žbirkovi.

V pražském O2 universu se uskuteční koncert 21. října 2022, tedy v den jeho nedožitých sedmdesátých narozenin.

Koncerty TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70 se uskuteční 23.9.2022 v Londýně (229 Venue) 17.10.2022 v Bra­tislavě (NTC Aréna) a 21.10.2022 v Praze (O2 universum)

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

369

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz