BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Anna K. - AKUSTICKY 2019

Perex: Česká zpěvačka ANNA K. spolu s kapelou vyráží na vánoční akustické tour!

Datum: 4.12.2019

Odkaz: https://anna-k.cz/koncerty/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Fanoušky oblíbená a hudebními kritiky oceňovaná zpěvačka Anna K. vyráží na své akus-tické předvánoční turné. Se svou kapelou představí své největší hity, ale i nejnovější písně z jejího úspěšného alba Světlo v akustických aranžích.

Na každé zastávce rozšíří navíc její šestičlennou kapelu i dětský pěvecký sbor. „Na větši-ně koncertů mne doprovodí Dětské Sborové Studio Ostrava Jih nebo Kühnův dětský sbor, se kterými jsem již v minulosti vystupovala. V některých městech oslovíme i místní pěvec-ké sbory a základní umělecké školy. Dětská energie atmosféru koncertu nádherně rozzáří, moc se na to těším!“ říká zpěvačka.

Aby byl koncertní program co nejrozmanitější, nechala zpěvačka polovinu písní přearan-žovat americkým producentem Stevem Walshem. Ten má s podobnou prací velké zkuše-nosti. Například v minulosti už podobným způsobem upravil největší hity anglické kapely Erasure pro jejich akustické album Union Street a následné turné. Druhou polovinu repertoáru nakonec předělala Anna K. na zkouškách společně se svou koncertní kapelou.

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

377

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz