BonArt - Akce pořádané v roce 2018

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2018

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Velehrad 2018

Perex: 19. ročník - DNY LIDÍ DOBRÉ VŮLE

Datum: 4.7.2018

Odkaz: http://www.velehrad.eu/dny-lidi-dobre-vule/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

4. a 5. červenec patří na Velehradě už po devatenáct let lidem dobré vůle. Sjíždí se sem ze všech koutů nejen České republiky, aby oslavili Den slovanských věrozvěstů sv. Cyrila a Metoděje. Zatímco 4. července organizátoři chystají bohatý program pro všechny věkové kategorie, 5. červenec patří Národní poutní mši svaté. Letos si na Velehradě navíc připomenou i 100. výročí české státnosti.

Mirai pro mladé, Michal Nesvadba pro nejmenší, Antonín Panenka pro sportovce

Ve středu 4. července proběhnou tradiční projekty jako Velehrad dětem s Michalem Nesvadbou, Aktivity pro životní prostředí v Archeoskanzenu v Modré, Soutěž ve fotbalových dovednostech s Antonínem Panenkou a pingpongový turnaj s Orlem, Mladí fandí Velehradu letos se skupinou Mirai, unikátní Ruční přepisování Bible, Mezinárodní setkání vozíčkářů či zajímavé výstavy a vernisáže v prostorách Stojanova gymnázia. Soutěživým dětem i dospělým je určena fotografická soutěž nebo rodinná cestovatelská hra Velehradský pas, v níž se hraje o zájezd k moři pro celou rodinu. Součástí nabitého programu budou také hry, kvízy a soutěže pro malé i velké, dětská představení nebo interaktivní workshopy. Rodičům bude určen vzdělávací seminář. 100. výročí vzniku samostatného Československa připomene výstava 100 let katolické církve a republiky.

Večer lidí dobré vůle je plný dobrých skutků

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz