BonArt - Akce pořádané v roce 2017

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2017

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

King´s Singers

Perex: Jeden z nejprestižnějších vokálních ansámblů v pražském Rudolfinu!

Datum: 25.2.2017

Odkaz: http://www.kingssingers.com/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

The King’s Singers, jeden z nejznámějších vokálních ansámblů, dvojnásobní držitelé prestižního ocenění Grammy®, se po třech letech vrací do Prahy, a to na pozvání Kühnova dětského sboru. Galakoncert The King’s Singers se uskuteční 25. 2. 2017 ve Dvořákově síni Rudolfina u příležitosti zahájení 85. sezony sboru. Na tomto mimořádném večeru se představí oba ansámbly.

The King’s Singers každoročně koncertují po celém světě před stovkami tisíc diváků. V únoru 2017 přibyde do jejich koncertního kalendáře také Praha, a to díky pozvání Kühnova dětského sboru, nejstaršího a největšího dětského sboru v České republice, který tímto koncertem připomene úctyhodných 85 let od svého založení.

The King’s Singers jsou nezaměnitelní pro svou barvu, absolutně přesnou intonaci a dokonalé vokální splynutí. Jsou rovněž perfektními baviči s typickým britským humorem. Na galakoncertě se představí kromě King’s Singers také samotný Kühnův dětský sbor, který si svým jedinečným zvukem podmanil prestižní koncertní sály po celém světě od USA až po Austrálii.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz