BonArt - Akce pořádané v roce 2015

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2015

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Jaroslav Svěcený - VIOLINO 55

Perex: Narozeninový koncert

Datum: 1.12.2015

Odkaz: www.sveceny.cz/

Produkce: ANO

Reklama: ANO

Grafika (sazba): ANO

Poznámka:

Jaroslav Svěcený, jeden z našich nejznámějších houslových virtuosů, oslaví letos v prosinci krásné 55. narozeniny.

Po zkušenosti z let minulých se rozhodl spolu s přáteli si opět nadělit jeden z nejkrásnějších dárků. Narozeninový koncert s názvem VIOLINO 55, který se uskuteční 1. prosince v pražském divadle Hybernia. “Důvod je prostý- setkávám se s lidmi, se kterými jsem naladěný na stejný vlnový rozsah, a mnozí přijedou či přiletí opravdu hodně zdaleka. Tento typ koncertu dobíjí baterky nám všem.” říká ke svému rozhodnutí sám Jaroslav Svěcený.

Slavnostní a přátelský laděný večer se ponese v originálním dramaturgickém duchu. Zazní hudba napříč stoletími i styly, orchestrální skladby budou střídat speciální formou propojená sólová vystoupení skvělých hostů, kterými budou např. slavný český mim, režisér a herec Boris Hybner, sopranistka Markéta Mátlová, člen orchestru opery Národního divadla Vladimír Rejlek, světově uznávaný akordeonista Ladislav Horák a mnoho dalších.

Celý večer bude Jaroslava Svěceného doprovázet dámské hudební těleso Bon Art Pops Orchestra se kterým už v minulosti natáčel a jak sám říká “ veřejné vystoupení s dámami z Bon Art Pops Orchestra bude pro mě premiéra! Jsou to skvělé interpretky a hrát s nimi je pro chlapa opravdu radost:-)

Programově bohatý galakoncert bude mít i benefiční příběh, neboť se na něm představí Akce Cihla, jejímž je Jaroslav Svěcený již 12 let patronem.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz