BonArt - Akce pořádané v roce 2015

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2015

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Lynyrd Skynyrd

Perex: Sen se stává skutečností! Nejlepší kapela jižanského rocku poprvé v České Republice!

Datum: 1.5.2015

Odkaz: http://lynyrdskynyrd.com/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

S radostí zveřejňujeme zprávu, která jistě potěší nejednoho fanouška rockové muziky u nás, ale také v celé východní Evropě. Poprvé v tomto regionu totiž vystoupí legendární americká kapela Lynyrd Skynyrd. Fanoušci u nás na její vystoupení museli čekat téměř neuvěřitelných 50 let. Základy, tehdy ještě studentské kapely, byly položeny v Jacksonville na Floridě v létě roku 1964! Skupina se do povědomí celého světa dostala v 70.letech díky hitům jako „Free Bird“ a „Sweet Home Alabama“. Skladba „Free Bird“ se nachází na třetím místě v seznamu nejlepších kytarových sól světa časopisu Guitar World. V roce 2006 byla skupina uvedena do „Rock n´roll“ síně slávy. Jejich písně byly použity například ve filmu Forrest Gump a v seriálu Jmenuji se Earl. Historicky první vystoupení této nejznámější světové kapely v žánru zvaném jižanský rock se uskuteční v Plzni 1. května 2015. Tuto jedinečnou událost finančně podporují a dávají jako dar městu Plzeň Tomáš Paclík a fotbalový klub Viktoria Plzeň. Vystoupení je součástí projektu Plzeň Evropské hlavní město kultury 2015 a současně odstartuje program Slavností svobody u příležitosti 70.výročí osvobození města Plzeň americkou armádou, jichž se zúčastní i američtí veteráni 2. světové války.

Místo konání koncertu je Areál ploché dráhy v Plzni, nacházející se na adrese: Univerzitní 15, 301 00 Plzeň Tento areál s dostatečnou diváckou kapacitou pro tento velkolepý open -air mega koncert nabízí rovněž prostor nejen k umístění velkolepého podia, videoprojekci, veškerého cateringového zázemí pro diváky, ale rovněž prostor k vystavení historických amerických jeepů, které před 70 lety přijely do Plzně! Areál je navíc v těsně blízkosti Borského parku, kde po celý den bude probíhat prezentace a program Slavnosti svobody.

Předkapelou Lynyrd Skynyrd bude nejlepší česká kapela tohoto žánru – Žlutý Pes!

Program večera: 17:30 – otevření areálu 19:30 – 20:30 – Žlutý Pes 21:00 – 23:00 – Lynyrd Skynyrd

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz