BonArt - Akce pořádané v roce 2014

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2014

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Richard Müller + Dan Bárta

Perex: Richard Müller - Retro Music Hall

Datum: 27.5.2014

Odkaz: http://www.retropraha.cz/?lang=cz&cat=2&page=program-koncerty&id=196

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Fanoušci Richarda Müllera mají v živé paměti jeho minulý koncert v pražském klubu Retro Music Hall. Bylo beznadějně vyprodáno a stejnou účast lze očekávat i při jeho vystoupení, které na stejném místě proběhne 27. května. Richard Müller si pro tento koncert jako hosta pozval Dana Bártu, takže můžete být svědky umělecké spolupráce výrazných pěveckých osobností Slovenska a Česka.

Rok 2014 pro Richarda Müllera začal víc než slibně. Získal ocenění Kištál´ové krídlo, které ho mezi elitu slovenské společnosti řadí díky spolupráci se skupinou Fragile na albu Hlasy. Se zmíněným hudebním projektem se dočkal nominací i na ceny ZAI alias slovenské Grammy a také v anketě OTO. Richarda Müllera a Dana Bártu si můžete užít doslova na dosah ruky 27. května v Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2. Začátek koncertu je ve 20:00, dveře klubu se otevřou už v 18:30.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz