BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

MAREK ZTRACENÝ

Perex: PŘIDÁVÁ DRUHÝ KONCERT V O2 ARENĚ!

Datum: 23.2.2020

Odkaz: https://www.o2arena.cz/cz/akce/Ztraceny-v-O2-arene_752.html

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

MAREK ZTRACENÝ PŘIDÁVÁ DRUHÝ KONCERT V O2 ARENĚ! KONCERTY SE USKUTEČNÍ 22. A 23. ÚNO­RA 2020

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený přidává druhý koncert v pražské O2 areně. Oznámil to na svých sociálních sítích. Více než pět měsíců před uskutečněním je koncert zpěváka v největší hale u nás téměř vyprodaný, proto se rozhodl přidat druhý. Koncerty se uskuteční 22. a 23. února 2020.

„Když jsem oznamoval koncert v O2 areně, měl jsem tep asi 200 za minutu a tajně doufal, že v té hale nebudu sám a ztracený. Uteklo půl roku a já s tepem asi 250 oznamuji, že přidáváme druhý koncert. Těžko se popisuje jakou radost a další motivaci nám ten obrovský zájem přináší. Nejedná se o žádný „ego“ krok. Jde prostě jen o to, že do koncertu zbývá pět měsíců a my už kromě pár stovek lístků do čtvrtého patra nemáme co nabídnout. Ten tlak v podobě zpráv jestli ještě budou vstupenky na stání a sezení u podia v dolní části je tak veliký, že nestačíme odpovídat. Je to ten nejpříjemnější tlak v mém životě mimochodem.

Píšete, že chcete lístky na stání, protože chcete při koncertě tančit. Píšete, že chcete sedět dole u pódia, protože chcete být blízko a líp vidět. Píšete, že jste chtěli kupovat lístek jako dárek k vánocům, narozeninám, k svátku a ptáte se, jestli ještě nějaké přidáme a já si říkám proč si masírovat ego a odpovídat ´snad příště, měli jste být rychlejší a neváhat´ … NE !!!! a hlavně, kdo ví, co bude příště a jestli nějaké příště bude? Prostě žijeme teď a tady, tak na co si hrát, že jo? Koncerty v O2 areně budou dva a snad vy, co jste mi psali, i vy, opozdilci, máte radost,“ prozrazuje na sociálních sítích Ztracený.

Prvních tisíc vstupenek na stání bude k dispozici na přidaný koncert se slevou 100 Kč, tedy za 590 Kč.

Koncerty v pražské O2 areně se uskuteční 22. 2. a 23. 2. 2020. Prodej vstupenek na druhý koncert bude zahájen v sítí Ticketmaster ve středu 2. října 2019 od 18:00 hodin.

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

369

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz