BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Nový muzikál Tarzan!

Perex: Premiéra již 3. října 2019 v Divadle Hybernia

Datum: 3.10.2019

Odkaz: www.muzikaltarzan.cz

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Divadlo Hybernia připravujeme nový muzikál Tarzan. Muzikál, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu džunglí. Slavný příběh mladého muže, který hledá své kořeny a najde lásku svého života. Premiéra již 3. října 2019.

Nový muzikál, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu džunglí. Slavný příběh mladého muže, který hledá své kořeny a najde lásku svého života. Jeden z nejslavnějších dobrodružných a milostných románů světa a jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů v Divadle Hybernia!

Muzikál TARZAN se světovými hity Phila Collinse, který byl za skladbu You will be in my heart nominován na cenu Grammy a píseň získala Zlatý globus a Oscara. Muzikál vznikl pro filmové studio Walt Disney a pro Theatrical Broductions na Broadwayi v New Yorku. Dále byl úspěšně uváděn na dalších scénách v Anglii, Německu, Nizozemsku, USA, Švédsku… Tarzan je nejzpracovávanější knižní, televizní a filmovou postavou Režisér Libor Vaculík se po mnoha úspěšných muzikálech zaměří na broadwayskou špičku. Scénograf Petr Hloušek promění Divadlo Hybernia v džungli, atmosféru kostýmně podpoří Roman Šolc a za pomoci choreograficko-akrobatického tandemu Ivany Hannichové a Jana Kohouta se v jedinečné a specifické řeči muzikálu ocitne divák uprostřed skutečné džungle. Dirigentem třináctičlenného orchestru bude Libor Kapras.

PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN

PREMIÉRA – Divadlo Hybernia 3. října 2019.

Více na www.muzikaltarzan.cz

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

369

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz