BonArt - Pořádání koncertů a společenských akcí

Home > Koncerty a akce > Koncerty a akce

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Miro Žbirka v O2 aréně

Perex: Miro Žbirka po úspěšném klubovém turné míří do O2 areny oslavit 40 let na scéně

Datum: 3.12.2018

Odkaz: https://www.o2arena.cz/cz/akce/MIRO-ZBIRKA_717.html

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Zpěvák Miro Žbirka slaví již čtyři dekády na československé hudební scéně, které se rozhodl oslavit jak jinak než na podiu. V říjnu letošního roku Žbirka absolvoval sérii čtyř exkluzivních klubových koncertů v Praze, Bratislavě, Hradci Králové a Brně, kde zároveň pokřtil novou desku Double Album. Hudební oslava však bude pokračovat ještě velkolepým koncertem 3. prosince 2019 v pražské O2 areně.

Na něj si Miro Žbirka přizval celosvětově uznávané britské a americké muzikanty Robbieho McIntoshe, Hamishe Stuarta a Blaira Cunnighama. Ti mu pomáhali ve slavném Abbey Road nahrávat novinku Double Album. Tato trojice přitom doprovázela na světovém turné i legendárního Paula McCartneyho.

Během velkolepé hudební oslavy vystoupí na scéně i známé osobnosti domácí a zahraniční scény. S nimi si Miro Žbirka zahraje a zazpívá nejen novinkové skladby, ale i největší hity své bohaté kariéry.

„Do pražské O2areny se vracím po sedmi letech od narozeninového koncertu. Dodnes mám husí kůži, když si vzpomenu, jak nádhernou oslavu mi tenkrát připravili všichni přítomní. Věřím, že se nám podaří vytvořit přinejmenším stejně skvělou atmosféru a naplnit až po strop obě scény jako tehdy,“ říká Miro Žbirka o plánech na rok 2019.

Koncert v pražské O2areně se uskuteční 3. 12. 2019. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal od středy 7. 11. 2018 od 9 hodin. Pořadatelem koncertu je Bestsport.

Sledujte aktuální informace o koncertech Mira Žbirky na webu a Facebooku.

K dnešnímu dni jsme připravovali reklamní kampaň, produkci či grafiku pro:

369

koncertů a akcí.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz