BonArt - Akce pořádané v roce 2017

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2017

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Radim Schwab

Perex: Vánoční sen 2017

Datum: 3.12.2017

Odkaz: http://www.radimschwab.cz/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Koncertní vystoupení NEJVYŠŠÍHO českého zpěváka a herce, představitele hlavní role v české verzi muzikálu The Phantom Of The Opera a představitele krále Šalamouna v muzikálu Sibyla, královna ze Sáby, který svým magickým projevem ohromuje návštěvníky aktuálních hitů pražské muzikálové scény.

Přijďte si prožít svůj vánoční sen! Zastavte se ve chvílích předvánočního shonu, pohodlně se usaďte a poslechněte si koncert, který vás naladí na tu správnou sváteční vlnu. Máme pro Vás připraveny nejen ty nejkrásnější vánoční hity, ale i spoustu novinek, které budou stát za to! Jako dárek, který k Vánocům neodmyslitelně patří, přijde zazpívat několik krásných písní i KATEŘINA BROŽOVÁ. Samozřejmě uslyšíte i překrásný duet Kateřiny a Radima Přísahám, že jsem to já. Překvapením večera bude NELA DUCHAČOVÁ finalistka dětské soutěže San Remo junior. Nebudou chybět ani zbrusu nové hity z Radimova nového alba. A přání se ale splní i těm, kteří se chtějí zaposlouchat do oblíbených songů, které od Radima znáte. Zazní hity z muzikálů, klasiky a balady s krásnými českými texty! Sny se mají plnit nejen o Vánocích. Vy si ten svůj můžete vyplnit 3. prosince 2017 v 17 hodin ve velkém sále Městské knihovny v Praze.

RADIM SCHWAB účinkoval v divadle GOJA Music Hall, divadle Na Fidlovačce, divadle TaFantastika, divadle Semafor, divadle Broadway, divadle Hybernia, v Národním divadle moravskoslezském, Divadle ABC, v Severočeském divadle opery a baletu Ústí nad Labem, divadle Husa na Provázku a dalších.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz