BonArt - Akce pořádané v roce 2014

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2014

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Richard Müller & Fragile

Perex: HLASY 2 - 1.11. 2014 Praha - Divadlo Hybernia

Datum: 1.11.2014

Odkaz: http://www.muller.sk/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

Přestože počet ocenění, které má na svém kontě, by mu směle dovoloval koketovat s myšlenkou na umělecký odpočinek, Richard Müller na vavřínech neusíná. Právě naopak. Legendárnímu zpěvákovi se povedlo zopakovat úspěch loňského dvojkoncertu v rámci turné HLASY, kterému ve stoje aplaudoval do posledního místa zaplněný velký sál Lucerny.

V roce 2013 získal prestižní ocenění Krištálové křídlo za projekt HLASY, který nadchl posluchače obou kdysi sjednocených zemí. Stejnojmenné album s ‚a capella‘ úpravami zpěvákových písní, které nahrál se skupinou Fragile, se navíc stalo několikanásobně platinové a slovenský Zvaz autorov a interpretov (ZAI) jej vyhlásil albem roku. Proto se rozhodl na největší hudební projekt, který nemá v česko-slovenské historii obdoby, navázat HLASY 2. „Mám velkou radost z toho, že mám tak početnou fanouškovskou základnu v Česku i na Slovensku. Koncerty jsou v obou zemích spontánní a ohlasy na ně velmi pozitivní. Přestože jsem Slovák a tím i zůstanu, těším se na české publikum stejně jako na to slovenské. A protože mi pánové Hapka, Horáček a Tásler napsali i pěkné české texty, bude na mých koncertech slyšet i čeština,“ říká s úsměvem Richard Müller.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz