BonArt - Akce pořádané v roce 2013

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2013

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

OKOŘ 2013

Perex: open air festival OKOŘ 2013

Datum: 17.8.2013

Odkaz: www.festivalokor.cz

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

V sobotu 17. srpna vystoupí Kryštof, Tomáš Klus, Miro Žbirka, Nightwork, Ondřej Brzobohatý a další. Vstupenky v předprodeji od 1. června.

Srpnový Festival Okoř se letos bude konat už po třinácté. Na všechny jeho příznivce, ale i nové návštěvníky, čeká zajímavý program. V sobotu 17. srpna v malebném areálu pod zříceninou hradu Okoř vystoupí Miro Žbirka, Kryštof, Tomáš Klus, Nightwork, Ondřej Brzobohatý, Xindl X, Eddie Stoilow, Vypsaná fixa, Doctor P.P. a Anna Veselovská.

Nejen na hudbu se však mohou těšit všichni příchozí. V areálu bude připravena zábava a aktivity pro rodiny s dětmi, pestrá paleta občerstvení a nápojů. V provozu bude i stanové městečko a tradičně se počítá s kyvadlovou dopravou z Prahy a z Kladna.

Těšíme se na vás opět po roce, na místě tradičního a každoročního setkávání pro většinu návštěvníků, na srpnovém Festivalu Okoř.

Vstupenky budou v předprodeji od 1. června v předprodejní síti Ticketportal. Na základě zkušeností z minulých let doporučujeme včasnou koupi. Nezapomeňte, že festival byl několik ročníků za sebou úplně vyprodán. Počet návštěvníků je limitován velikostí nejen samotného areálu, ale i dodržením maximální počtu osob pro zajištění komfortu všech návštěvníků.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz