BonArt - Akce pořádané v roce 2013

Home > Koncerty a akce > Koncerty 2013

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Noc na Karlštejně

Perex: Noc na Karlštejně - open air koncert

Datum: 22.8.2013

Odkaz: http://www.openairkarlstejn.cz/

Produkce: NE

Reklama: ANO

Grafika (sazba): NE

Poznámka:

ilmový muzikál Filmový muzikál Noc na Karlštejně si letos připomíná kulaté jubileum, režisér Zdeněk Podskalský jej natočil před 40 lety, v roce 1973. K této příležitosti organizuje producent Janis Sidovský open air koncert na nádvoří hradu Karlštejn, kde písně z muzikálu zazní v podání nové generace umělců.

Co se bude dít Na Purkrabském dvoře hradu Karlštejn 22. srpna živě vystoupí Vojtěch Dyk, Matěj Ruppert, Jan Budař, Jakub Prachař, Zuzana Stivínová, Ondřej Ruml, Tereza Černochová a Jan Maxián. Generaci třicátníků doplňují všestranný František Segrado, známý z projektu Kudykam a Český národní symfonický orchestr.

Na co se těšit V program živě zazní instrumentální I vokální skladby. První část tvoří směs písní Karla Svobody a suita z filmu Tři oříšky pro Popelku, druhou pak blok písní z muzikálu Noc na Karlštejně.

Nová generace Filmové písničky Karla Svobody a Jiřího Štaidla – kteří by shodou okolností letos také oslavili kulatá výročí – za čtyři desítky let zlidověly a na repertoáru je má řada českých i slovenských zpěváků. V provedení nové generace ale zazní vůbec poprvé.

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz