BonArt - Vydané hudební knihy

Home > Vydavatelství > Knihy

Nově vydáváme:


Jaroslav Svěceny - WAY OF LIFE

Spolupracujeme:


Rádio bez reklam Dětská pěvecká soutěž Bon Art Junior Fest Odkaz na web Web partnerské společnosti Bon Art Pops Orchestra Moonlight Production

Pinokio v cirkuse

Tentokrát malý dřevěný uličník ožije v cirkusovém stanu,

Pinokio, hrdina slavné pohádkové knížky Carla Collodiho Pinokiova dobrodružství, promlouvá k malým čtenářům v mnoha jazycích a milují ho děti z celého světa. Tentokrát malý dřevěný uličník ožije v cirkusovém stanu, mezi artisty a zvířaty, a svou zvědavostí a neposedností si znepřátelí na život a na smrt principála cirkusu. Najde tu však i dobré přátele Geppetta a Angelinu, kteří mu pomáhají dostat se ze všemožných patálií a malérů a zasvěcují ho do života lidí, kterým by se Pinokio tak rád podobal.

Muzikál o Pinokiovi vznikl jako volná variace na motivy Collodiho knihy ve spolupráci Josefa Krofty (scénář), Jana Jiráska (hudba), Jiřího Žáčka (dialogy a texty písní) a režírovali jej Josef a Jakub Kroftovi ze světoznámého hradeckého Draku. Premiéru měl v létě roku 2000 v cirkuse Berousek; v divadelní podobě byl uveden rovněž v Rakousku a Finsku. Kniha je určena dětem starším 8 let.

Autoři:

hudba: Jan Jirásek, libreto: Jiří Žáček, ilustrace: Martina Skala, text: Jiří Žáček.

Více informací o ceně a případné objednávce naleznete na našich stránkách věnovaných knize Pinokio v cirkuse

Logo


Copyright © 2000-2024 Bon Art

Všechna práva vyhrazena

Webdesign: Bonartmedia.cz